Снимка PixabayНационално представителните организации на работниците и служителите и на работодателите

...
Снимка PixabayНационално представителните организации на работниците и служителите и на работодателите
Коментари Харесай

Работодателите: Няма мотиви за референдум за еврото

Снимка Pixabay

Национално представителните организации на служащите и чиновниците и на работодателите в България показват цялостна поддръжка на решението на Народното събрание, съгласно което страната ни ще излезе от присъединяване във валутно-курсовия механизъм, в случай че бъде препоръчан друг от настоящия курс на лв. към еврото. Това е записано в декларация на работодателите, изпратена до медиите, съобщи вести.бг.

По подобен метод техническите промени в член 29 на ЗБНБ, поискани от ЕЦБ в хода на водените договаряния, отстраняват последната официална юридическа спънка пред влизането в ERM II и Еврозоната, се припомня в декларацията.

Работодателите упорстват за прекратяване на спекулациите и насаждането на негативизъм и апокалиптични упования измежду българите, на които, съгласно бизнеса, е належащо да бъде предоставяна навреме налична и способена информация за идващите стъпки при осъществяване на проекта за присъединение към Еврозоната.

Работодателите възразяват против опитите за манипулиране на публичното мнение посредством начинания за осъществяване на лишен съгласно тях от претекстове референдум, несъответен с Договора за присъединение към Европейски Съюз, който дава съответни права, само че и задължава изрично България да схване еврото и се присъдени към паричния съюз в сходство с постигнатата договореност.

Деловите среди са подготвени да бъдат включени в преговорния развой по присъединението на страната ни към в ERM II и Еврозоната, с цел да може бързо и правдиво да доближава информацията до всички жители, които те съставляват, се акцентира в декларацията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да пр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР